S cílem usnadnit uživatelům použití webové stránky využíváme cookies. Pokračováním v prohlížení těchto stránek potvrzujete, že berete na vědomí, že ukládáme soubory cookies na vašem zařízení a souhlasíte s tím. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení svého prohlížeče.
 

KONZULTACE

tel: +420 774660422
poradna@skolanove.cz

 
POMÁHÁME
 

 

» Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů
Ochranu vašich soukromých údajů bereme vážně a všechny osobní údaje (emailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.Děláme vše proto, abychom vámi svěřené údaje zabezpečili proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Na požádání jsme schopni odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na našem webu zaznamenáváme. Osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na našem webu, nákupu produktů, soutěží či vyplnění formulářů či anket.

Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu.

Vaše osobní údaje využíváme ke komunikaci s Vámi v rámci naší obchodní strategie a neposkytujeme je třetím osobám, pokud to nevyžaduje realizace Vaší objednávky. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a můžete nás požádat o ukončení uchovávání dat i marketingové komunikace.

Pro usnadnění vaší orientace a pohybu na našich stránkách využíváme ukládání souborů cookies ve vašem prohlížeči. Souhlas s tím vyjádříte tak, že pokračujete v používání našich stránek.

Není-li vám cokoliv jasné, či máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte kontaktovat provozovatele webu na adrese mcerna@perso.cz.