1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů OLD
Ochrana osobních údajů OLD
Ochranu vašich soukromých údajů bereme vážně a všechny osobní údaje (emailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.Děláme vše proto, abychom vámi svěřené údaje zabezpečili proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Na požádání jsme schopni odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na našem webu zaznamenáváme. Osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na našem webu, nákupu produktů, soutěží či vyplnění formulářů či anket.

Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu.

Vaše osobní údaje využíváme ke komunikaci s Vámi v rámci naší obchodní strategie a neposkytujeme je třetím osobám, pokud to nevyžaduje realizace Vaší objednávky. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a můžete nás požádat o ukončení uchovávání dat i marketingové komunikace.

Pro usnadnění vaší orientace a pohybu na našich stránkách využíváme ukládání souborů cookies ve vašem prohlížeči. Souhlas s tím vyjádříte tak, že pokračujete v používání našich stránek.

Není-li vám cokoliv jasné, či máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte kontaktovat provozovatele webu na adrese mcerna@perso.cz.

Škola nově, to je školní nábytek, mateřské školky, družiny, dětské herny, šatny, kanceláře, dílny, sklady

 

Základní informace

O nás

Jak nakupovat

Ing. Monika Černá - PERSO International
Dr. Holuba 48, 33203 Šťáhlavy

IČ 44843917, DIČ CZ6557081894
jsme plátci DPH

Kontakty
majitelka Ing. Monika Černá mcerna@perso.cz

konzultace poradna@skolanove.cz

designer cerna@monikacerna.cz

reklamace reklamace@skolanove.cz

© skolanove.cz 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.